Sinekçi Ortaokulu

Vizyon: Sinekçi Ortaokulu olarak vizyonumuz; akademik başarısı yüksek, sosyal yönden gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Sinekçi Ortaokulu olarak misyonumuz; Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Saatler: 08.50/15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sinekciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SİNEKÇİ KÖYÜ SİNEKÇİ KÜME EVLERİ SINEKÇI ILK OKULU BLOK NO 145 BİGA / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Sinekçi Köyü, Biga/ÇANAKKALE

Ulaşım Balıkesir Gönen Turizm her yarım saate bir aracı olmakla birlikte, köyümüzün toplu taşıma da araçları vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çanakkale İl merkezine 110 km mesafede olup, Biga İlçe merkezine 20 km mesafededir.